دستور تهیه و آموزش کامل سس پاستا بسیار خوشمزه با گوشت گوساله
دستور تهیه و آموزش کامل سس پاستا بسیار خوشمزه با گوشت گوساله
طرز تهیه سس پاستا بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام سس پاستا را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور تهیه و آموزش کامل سس پاستا بسیار خوشمزه با گوشت گوساله
این سس خوشمزه را می توانید روی پاستایی که از قبل آماده کرده اید، بریزید.
مواد لازم برای تهیه سس پاستا :
گوشت گوساله تکه شده :♦: 350 گرم
سوسیس شیرین ایتالیایی ورقه شده :♦: 500 گرم
پیاز رنده شده :♦: نصف فنجان
گوجه فرنگی خرد شده :♦: 1 لیوان
رب گوجه فرنگی :♦: 2 لیوان
آب :♦: نصف فنجان
ریحان خشک شده :♦: 1 قاشق چایخوری
شکر سفید :♦: 2 قاشق غذا خوری
دانه رازیانه :♦: 2/1 قاشق چایخوری
ادویه ایتالیایی :♦: 1 قاشق چایخوری
نمک :♦: 2/1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه پودر شده :♦: 4/1 قاشق چایخوری
دستور تهیه و آموزش کامل سس پاستا بسیار خوشمزه با گوشت گوساله
طرز تهیه سس پاستا :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه سس پاستا ابتدا باید
در یک ماهی تابه بزرگ سوسیس، گوشت گوساله و پیاز را حرارت دهید تا زمانی که به درستی قهوه ای رنگ شود و کاملا روغن بیندازد.
سپس گوجه فرنگی خرد شده را به همراه سس گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی و آب را در ماهیتابه اضافه کرده و خوب بهم می زنیم.
سپس نمک و فلفل و ریحان را اضافه کرده و هم می زنیم و به مدت 1 ساعت و نیم روی حرارت قرار داده و هر چند دقیقه یکبار به خوبی هم بزنید.
دستور تهیه و آموزش کامل سس پاستا بسیار خوشمزه با گوشت گوساله
سس شما آماده سرو است می توانید با سبزیجات آن را تزئین کنید.
دستور تهیه و آموزش کامل سس پاستا بسیار خوشمزه با گوشت گوساله
- ۹۷/۰۷/۰۶